Årlig indeksregulering

Det blev på bestyrelsesmødet 26. oktober 2021 besluttet at indeksere alle vores forsikringer med 2,46 %. Indekset beregnes via den såkaldte ILON12 (Implicit lønindeks for virksomheder og organisationer) fra Danmarks Statistik. Beregningen følger selskabets betingelser og Danmarks Statistiks lønindeks.

Bestyrelsen besluttede yderligere at regulere bygningsforsikringspræmien for 2022 med 5 %, hvilket vi håber og tror er tilstrækkeligt til at bevare den øjeblikkelige lønsomhed på forretningen, men da markedet for byggematerialer er så svært at forudsige, kan vi ikke konkludere dette med sikkerhed. Den yderligere generelle stigning gælder på alle selskabets bygningsbrancher omhandlende villa/hus, fritidshus, erhvervsbygninger og nedlagt landbrug. Kun disse forsikringer reguleres mere end indekset. Storstrøms Forsikring stiller naturligvis til enhver tid alle kunder frit i forbindelse med ændringer, da vi ønsker kunder der er 100 % trygge og tilfredse.

Vi anbefaler at du kontakter os for en gennemgang af dine forsikringer, da der ofte kan spares penge ved indførelse af selvrisici, eller ved at fjerne dækninger, som du måske ikke længere synes er så vigtige, fx grundet ændringer i din og din families livssituation.

26. august 2021