Erhvervsforsikringer

Vores målgrupper

I Storstrøms Forsikring henvender vi os til lokale håndværksvirksomheder, servicevirksomheder, liberale erhverv og detailhandlende. 

Vores metode

Vi besøger din virksomhed, og sammen med dig skaber vi et overblik over din nuværende forsikringsdækning og hvilke risici, der er særlige for dig, din virksomhed og dine medarbejdere.

Du får – uden omsvøb – at vide, hvis og hvor vi mener at der er huller i din forsikringsdækning. Vi finder i samarbejde med dig det rigtige forhold imellem en god forsikringsdækning og en skarp pris.

Se erhvervsforsikringer

Få et skriftligt tilbud

Vi klarer alt det administrative

Efter forsikringsgennemgangen får du et tilbud, og som regel ender det med at vi får en ny kunde.

Vi klarer diverse opsigelser til dit tidligere forsikringsselskab, og du modtager løbende dine nye, ajourførte policer. Derefter kan du se alle dine dækninger på vores hjemmeside stofo.dk, og får adgang til service når og hvor som helst, og vælger selv om du vil bruge mail, telefon, chat, vores App – eller om du vil have besøg af din erhvervsassurandør.

Om rabatter

Hvis du påtager dig en selvrisiko, eller din virksomhed er sikret bedre end gennemsnittet – eller hvis du tegner dine erhvervsforsikringer for flerårige perioder, – så er der mulighed for at opnå rabat.

Bemærk: Vores erhvervskunder er i gennemsnit kunder hos os i mere end 10 år, inklusive de virksomheder der ophører eller bliver solgt.

Bestil et møde