Hundeforsikringen dækker den lovpligtige ansvarsforsikring, som er gældende i henhold til Hundeloven og som dækker de skader, du som hundeejer kan blive ansvarlig for, ved at din hund forvolder skade på andre personer, deres ting eller andre dyr. Udover dig, er det din husstand og personer der midlertidigt passer din hund, som er forsikret på ansvarsforsikringen.

Som tillæg til den lovpligtige ansvarsforsikring kan du tegne en sygdoms- og ulykkesforsikring til din hund. Den skal være mere end 4 uger gammel og må ikke være fyldt 6 år ved indtegning, dog dækker vi hvis hunden har været dækket mod sygdom og ulykkestilfælde i et tidligere selskab, lige inden vi overtager forsikringen.

Når du tegner sygdoms- og ulykkesforsikring, betaler vi for hjælp og vejledning via vores partner FirstVet, som er dyrlæger der rådgiver via videokonsultation, (bemærk dog at ikke alle henvisninger til dyrlæge, er dækket af forsikringen, selvom vi dækker den digitale konsultation).

Længere nede på siden her, finder du link til videokonsultation, ved dyrlægerne hos FirstVet.

Lovpligtig hundeansvarsforsikring

Den lovpligtige hundeansvarsforsikring dækker blandt andet,

 Lovpligtigt hundeansvar,
 Udvidet hundeansvar som fx skade på hundetrænere, personskade på hundepassere og dine børn under 14 år,
 Forsikringen dækker skader på andre dyr og ting med op til 2.000.000 kr. samt skade på personer med op til 10.000.000 kr.
 Der er ingen selvrisiko på ansvarsforsikringen.

Sygdoms- og ulykkesforsikring (tilvalg)

Sygdoms- og ulykkesforsikringen dækker blandt andet,

 Undersøgelse, behandling og operation, samt indlæggelse og ophold på dyreklinik eller dyrehospital,
 Medicin under behandlingen samt ordineret receptpligtig medicin til efterbehandling,
 Ledlidelser,
 Tandskade efter en ulykke,
 Allergi,
 Genoptræning og fysioterapi,
 Aflivning.
 Der gælder en fast selvrisiko, som fratrækkes dyrlægeregningen.

Forsikringen dækker ikke,

 Hunderacer, som er forbudte i Danmark ifølge Hundeloven eller blandinger hvori indgår en forbudt race,
 Alle former for øjen- og hudsygdomme,
 Behandling af arvelige og medfødte sygdomme og lidelser,
 Forebyggende undersøgelser, behandling og operation herunder vaccinationer.

Godt at vide

Hvis hunden forvolder skade på personer, ting eller andre dyr så sørg for at få oplysninger som navn og adresse på skadelidte og eventuelt vidner og giv os besked hurtigst muligt.

Hvis din hund skal forsikres med sygdoms- og ulykkesforsikring, skal den være registreret med chip-nummer og være vaccineret mod hundesyge, smitsom leverbetændelse og parvovirusdiarré, derudover skal følges rettidige tidsintervaller for revaccination, jf. Lægemiddelstyrelsen.

FirstVet

Har du tegnet hundeforsikring, med sygdoms- og ulykkesdækning betaler vi for hjælp og vejledning via vores samarbejdspartner FirstVet, som er dyrlæger der rådgiver via videokonsultation på din telefon, så du ikke behøver at forlade hjemmet.

Når du har downloadet appen til IOS eller Android, kan du nemt og hurtigt bestille en tid til konsultation med dyrlægerne, som giver dig kvalificeret rådgivning.

Link til FirstVet her

 

Du bestiller en tid via appen og klarer dyrlægekonsultationen over mobilen. Dyrlægerne sidder klar alle ugens dage fra kl. 7.00 – kl. 24.00.

Hvis FirstVet vurderer, at din hund skal til dyrlægen bliver du henvist til en dyrlæge nær dig.

Du kan kontakte FirstVet, hvis hunden pludselig halter, hvis den får diarre eller kaster op, eller hvis den hoster eller nyser ualmindeligt.

Aktuelle forsikringsbetingelser

Gældende for alle vores kunder:

DownloadForsikringsbetingelser for hundeforsikring

Produktark (IPID)

Dokument med oplysninger om forsikringsproduktet:

DownloadProduktark for hundeforsikring (IPID)

Få et godt tilbud

Alle hundeejere skal ifølge loven sørge for at ansvarsforsikre deres hund. Du kan skræddersy din hundeforsikring, så den passer til netop dine ønsker. Spørg os til råds, så er du helt sikker.