Som kunde er du medejer

Storstrøms Forsikring er et gensidigt selskab. Det betyder, at hver gang vi får en ny kunde, får vi en ny medejer. Vi skal ikke udbetale overskud til aktionærer – men kan udelukkende koncentrere os om at gøre vores kunder tilfredse, så vi altid kan se hinanden i øjnene. Selv om vi er små, er vi forholdsmæssigt set et af de stærkest kapitaliserede selskaber i Danmark, og vi samarbejder med nogle af verdens største og mest solide genforsikringsselskaber. Derfor kan ingen katastrofe vælte selskabet.

Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber. Men i dit lokale forsikringsselskab har du nogle ekstra fordele.

Markedsledende produkter

Vi har besluttet at vi vil give alle vore kunder maksimal værdi for pengene, og i praksis betyder dette at vore forsikringsprodukter på alle områder tåler sammenligning med markedets bedste. Hvert år opdaterer vi vore forsikringsbetingelser, så de hele tiden er moderne og dækker det vore kunder har brug for.

Personlig rådgivning

Hos os er du tilknyttet en personlig assurandør med stort kendskab til dit lokalområde. Vi tager os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret de mest optimale løsninger i forhold til dine forsikringsbehov.

Skarpe priser

Som et kundeejet forsikringsselskab, skal vi ikke bruge kræfter på at tjene penge til nogle aktionærer. Vores prispolitik handler om ‘faste lave priser’. Det betyder at hver eneste krone enten går tilbage til kunden til dækning af skader, bruges til at drive selskabet, eller anvendes til at forøge sikkerheden for både de nuværende og de fremtidige kunder i form af konsolidering af den grundliggende kapital, som ejes af kunderne i fællesskab.

Vi tager telefonen

Du ringer aldrig forgæves, og du får altid fat i den rigtige medarbejder, uanset om du har spørgsmål til dine policer, brug for vejledning af din assurandør i forhold til dine produkter, eller hvis du har haft en skade.

Fremragende anmeldelser

Vi anbefaler alle vore kunder at give os en anmeldelse på Trustpilot, når de har været i dialog med fx skadeafdelingen eller en assurandør.

Trustpilot er en hjemmeside, hvor kunder kan dele deres oplevelser ved at anmelde danske virksomheder. Gå ind og skriv hvordan du oplever det, at være kunde hos Storstrøms Forsikring ved at give os stjerner fra 1 til 5. Vi sætter pris på alle anmeldelser. Det giver os mulighed for løbende at forbedre os, og det giver nye kunder mulighed for at læse brugeranmeldelserne, inden de vælger os som deres forsikringsselskab.

Læs på Trustpilot, hvordan kunderne oplever at være kunde hos Storstrøms Forsikring.