Du kan få de samme forsikringer hos dit lokale forsikringsselskab som hos de store landsdækkende selskaber. Men i dit lokale forsikringsselskab har du nogle ekstra fordele.

Personlig rådgivning

Vi er et lille og lokalt forankret forsikringsselskab. Hos os er du tilknyttet en personlig assurandør med stort kendskab til dit lokalområde. Vi tager os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret de mest optimale løsninger i forhold til dine forsikringsbehov.

Som kunde er du medejer

Storstrøms Forsikring er et gensidigt selskab g/s. Det betyder, at hver gang vi får en ny kunde, får vi en ny medejer. Vi skal ikke udbetale overskud til aktionærer – men kan udelukkende koncentrere os at gøre vores kunder tilfredse, så vi altid kan se hinanden i øjnene. Selv om vi er små, er vi et af de stærkest kapitaliserede selskaber, og vi samarbejder med nogle af verdens største og mest solide genforsikringsselskaber, og derfor kan ingen katastrofe vælte selskabet.

Vi tager telefonen

Du ringer aldrig forgæves, og du får altid fat i den helt rigtige medarbejder, uanset om du har spørgsmål til dine policer, brug for vejledning af din assurandør i forhold til dine produkter, eller du har haft en skade.

Din mening om Storstrøms Forsikring er vigtig for os. Derfor anbefaler vi kunder at give os en anmeldelse på Trustpilot, når de har været i dialog med fx skadeafdelingen eller en assurandør.

Trustpilot er en hjemmeside, hvor kunder deler deres oplevelser og anmeldelser af virksomheder. Her kan du skrive en anmeldelse om, hvordan du oplever at være kunde hos Storstrøms Forsikring og give os stjerner fra 1-5. Vi sætter pris på din anmeldelse. Det giver nye kunder mulighed for at læse brugeranmeldelserne, inden de vælger os som deres forsikringsselskab.

Læs på Trustpilot, hvordan kunderne oplever at være kunde hos Storstrøms Forsikring.