Persondataforordningen (GDPR) er en ny lovgivning, som er et tillæg til den allerede eksisterende persondatalov. Europa-Parlamentet, den Europæiske union og Europa-kommissionen har til hensigt at styrke databeskyttelse for alle personer inden for EU. Persondataforordningen har til formål at indføre mere kontrol med indsamling, opbevaring, brug og bortskaffelse af persondata.

Lovgivningen der forudsætter, at alle virksomheder, der opbevarer og behandler personoplysninger om EU-borgere, blev vedtaget den 27. april 2016 og trådte i kraft den 25. maj, og skal opfylde nye lovgivningsmæssige krav til databeskyttelse.

Storstrøms Forsikring har i en meget lang periode fokuseret på at overholde persondataforordningen og har vurderet de nye krav og begrænsninger.

Når du besøger Storstrøms Forsikringshjemmeside stofo.dk, skal du vide, at vi indsamler almindelige personoplysninger om dig til brug for at forbedre vores markedsføring, herunder for løbende optimering af vores hjemmeside.

Dette er lovligt med hjemmel i GDPR/Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, da det er et led i helt normal og lovlig markedsføring.

De oplysninger, vi indsamler, behandles anonymt, og det drejer sig udelukkende om statistiske oplysninger vedr. antal besøg på vores hjemmeside, herunder de sider du besøger, samt antal og art af de filer du åbner og/eller downloader og lignende.

Oplysningerne indsamles ved, at vi gemmer cookies på din harddisk eller andet medium. Cookies virker i to år, medmindre du sletter dem fra din computer, hvilket du både kan indstille din computer til at gøre automatisk eller manuelt.

Storstrøms Forsikring er dataansvarlig for behandlingen af de indsamlede persondata. Du kan til enhver tid udøve dine rettigheder jf. EU’ Persondataforordning (GDPR) overfor Storstrøms Forsikring.

Du kan altid gøre indsigelse mod vores markedsføring ved at kontakte direktør Per Guldbrandsen på 5178 9005 eller pg@stofo.dk.

Læs mere om GDPR:

DownloadOversigt over persondataforordningen