Vores historie bygger på stærke lokale rødder og en ægte passion for det lokalområde, som vi er en del af. Det betyder at vi helst, og næsten udelukkende, handler lokalt. I de fleste tilfælde vælger vores kunder også selv, hvilken håndværker, der skal reparere en skade eller levere nye effekter i tilfælde af et indbrudstyveri.

Vi bidrager og støtter inden for sport og kultur. Vi sponsorerer nogle af landsdelens førende sportsklubber, og vi sponsorerer kulturelle arrangementer i nogle af vores ”hovedbyer”. Dels fra år til år og dels ad hoc arrangementer som fx Steges 750 års jubilæum som købstad i 2018.

Derudover aftaler assurandørerne sponsorater med lokale idrætsklubber, som ofte kobles sammen med ”Grib telefonen”, som er et koncept, hvor klubben har mulighed for at tjene ekstra penge, når der aftales møder eller etableres nye kundeforhold.

Storstrøms Forsikring er et gensidigt selskab, hvilket betyder, at hver gang vi får en ny kunde, får vi en ny medejer. Derfor har vi ikke nogle aktionærer, vi skal udbetale overskud til, så vi kan udelukkende koncentrere os om at gøre vores kunder tilfredse.