Din bolig er måske den største investering du foretager i dit liv, og derfor er det vigtigt, at boligen er godt og rigtigt forsikret, uanset om du bor i en traditionel villa, et rækkehus eller på et nedlagt landbrug. Vi anbefaler en fuldt kombineret dækning, som fx også omfatter skjult rør- og kabelskade samt udvidet vandskadedækning på husforsikring. Ønsker du at fravælge nogle dækninger, mod en lavere forsikringspræmie, er der mulighed for det. Det kan fx være relevant, hvis du er en ‘gør det selv type’, der kan og vil lave forskellige ting selv.

Du vælger selv størrelsen på en eventuel selvrisiko, fra 0 til ca. 4.200,00 kroner, og jo større selvrisiko du vælger, jo lavere præmie betaler du.

Husforsikringen

Det dækker forsikringen

 Brandskade
 Anden bygningsskade
 Glas- og sanitetsskade
 Skjult rør- og kabelskade
 Stikledningsskade
 Svamp- og insektskade
 Rådskade
 Skadedyrsbekæmpelse

Bemærk: Det dækker Husforsikringen ikke – se iøvrigt betingelserne

 Skader der skyldes mangelfuld vedligeholdelse af dit hus
 Bygninger der ikke står på støbt fundament
 Drypskader fra en utæt radiator – er dækket hvis Udvidet vandskade er tegnet

Tilvalg

Dækker fx fygesne på loftsrum, hvor det ikke er muligt at komme til.
Dækker hvis du fx får en mår ind i dit hus, og den ødelægger din isolering. Den dækker også byggematerialer i forbindelse med ombygning.

Hver ottende husejer får alvorlige skader på huset, så det kan blive dyrt, hvis man ikke vælger den rigtige husforsikring, når man køber hus. Læs mere hos Forsikring & Pension.

Bemærk; Du kan installere en overvågning på dit rørsystem, der varsler dig hvis der pludselig bruges mere vand, hvilket indikerer at der er en læk i systemet. Systemet kaldes ‘Leakbot’. Se på iHomesnordics hjemmeside

Bemærk: der er særlige forhold, der gør sig gældende, når du skal forsikre et nedlagt landbrug. Tal med din assurandør om dette. Forsikringsbetingelserne kan downloades nederst på denne side.

 

Forsikringsbetingelser

Vores betingelser er gældende for alle kunder pr. 1. januar 2019

DownloadHusbetingelser
DownloadBetingelser Nedlagt landbrugsforsikring

 

Produktark (IPID)

Dokumenter med oplysninger om forsikringsprodukterne:

DownloadProduktinformation Husforsikring
DownloadProduktinformation Nedlagt landbrugsforsikring