Din bolig er måske den største investering du foretager i dit liv, og derfor er det vigtigt, at boligen er godt og rigtigt forsikret, uanset om du bor i en traditionel villa, et rækkehus eller på et nedlagt landbrug. Vi anbefaler en fuldt kombineret dækning, som fx også omfatter skjult rør- og kabelskade. På husforsikring og nedlagt landbrugsforsikring er der fx mulighed for udvidet vandskade- og udvidet bygningsskadedækning. Har du ønske om at fravælge nogle af tilvalgsmulighederne, får du en lavere forsikringspræmie. Det kan fx være relevant, hvis du er en ‘gør det selv type’, der kan og vil lave forskellige ting selv.

Du vælger selv størrelsen på en eventuel selvrisiko på både husforsikringen og på nedlagt landbrugsforsikringen. Jo større selvrisiko du vælger, jo lavere præmie betaler du.

Husforsikringen

Det dækker husforsikringen

 Brandskade
 Anden bygningsskade
 Glas- og sanitetsskade
 Skjult rør- og kabelskade
 Stikledningsskade
 Svamp- og insektskade
 Rådskade
 Husejeransvar
 Retshjælp

Bemærk: Det dækker Husforsikringen ikke – se iøvrigt betingelserne

 Skader der skyldes mangelfuld vedligeholdelse af dit hus
 Bygninger der ikke står på støbt fundament
 Drypskader fra en utæt radiator – er dog dækket hvis ‘Udvidet vandskade’ er valgt

Husforsikring - stofo domicil

Tilvalg

Dækker fx fygesne på loftsrum, hvor det ikke er muligt at komme til.

Dækker hvis du fx får en mår ind i dit hus, og den ødelægger din isolering. Den dækker også byggematerialer i forbindelse med ombygning.

Dækker fx udlån af mårfælder, fjernelse af hvepsebo, bekæmpelse af sorte havemyrer mv.

Hver ottende husejer får alvorlige skader på huset, så det kan blive dyrt, hvis man ikke vælger den rigtige husforsikring, når man køber hus. Læs mere hos Forsikring & Pension.

Bemærk; Du kan installere en overvågning på dit rørsystem, der varsler dig hvis der pludselig bruges mere vand, hvilket indikerer at der er en læk i systemet. Systemet kaldes ‘Leakbot’. Se på iHomesnordics hjemmeside

Bemærk: der er særlige forhold, der gør sig gældende, når du skal forsikre et nedlagt landbrug. Tal med din assurandør om dette. Forsikringsbetingelserne kan downloades nederst på denne side.

 

Aktuelle forsikringsbetingelser

Gældende for alle vores kunder:

DownloadForsikringsbetingelser for husforsikring
DownloadForsikringsbetingelser for nedlagt landbrugsforsikring

Produktark (IPID)

Dokumenter med oplysninger om forsikringsprodukterne:

DownloadProduktark for husforsikring (IPID)

DownloadProduktark for nedlagt landbrugsforsikring (IPID)

Vi samarbejder med Verisure for at tilbyde vores kunder fordelagtige priser på alarmer.

Få et godt tilbud

Ingen boliger er ens, og ingen kunder er ens. Hos os er din husforsikring bygget op af moduler, og du betaler kun for den forsikring, som du har brug for. Kontakt os og se, hvor fordelagtigt det er.