Det er nemt at få overblik over dine forsikringer på Min Side.

På Min Side kan du både se dine forsikringer og hvilke skader du har haft, om dine forsikringer er tilsluttet via PBS, og om du har sagt ja til at modtage nyhedsbreve og lignende.

Login

Du logger ind med dit CPR-nummer, og første gang bruger du dit kundenummer som kodeord, og så skifter du det straks til et kodeord, du foretrækker. Kundenummeret kan du altid finde på din seneste forsikringsoversigt. Den seneste er sendt til din eBoks. Sørg for at registrere dit mobilnummer og din e-mail adresse, hvis vi ikke allerede har den, så kan du altid få et nyt kodeord via sms eller mail, hvis du skulle glemme dit kodeord.

Bemærk:

Nogle kunder har af forskellige årsager mere end et kundenummer, og da kun et kundenummer har en adgang til Min Side, kan dette betyde, at du ikke kan se alle dine forsikringer via dette kundenummer. Der kan være gode grunde til dette, f.eks. fordi du ønsker at adskille betalinger på forskellige kontonumre. Ring til os på telefonnummer 5581 1134, så vi kan aftale, hvad der er det rigtige for dig.

Min Side  Log ind Log ud